Klassrepresentanter

Varje hösttermin utses två föräldrar i respektive klass till klassrepresentanter.

Dessa medverkar på föräldraföreningens möten.

Om du som förälder har frågor du undrar över eller vill ta upp kan du höra av dig till din klassrepresentant.

Mer om klassföräldrarnas uppdrag (klicka för folder)

Två klassföräldrar per klass/avdelning väljs under föräldramötet i september och uppdraget gäller ett år.

Som klassförälder ser vi att du deltar och representerar ditt barns avdelning eller klass på föräldraföreningens möten. Om du av någon anledning inte kan närvara ber du den andra klassföräldern eller någon annan förälder att delta.

-Klassföräldrar tar med tankar och funderingar från andra föräldrar till föräldraföreningsmötet. I klassförälderns uppdrag ligger att vara en länk mellan elever och föräldrar till föräldraföreningen.

Klassföräldrarna ansvarar för att samla in pengar och köpa en sommargåva till lärarna i respektive klass/förskolegrupp. Till julgåvan uttas en bestämd summa ur föräldraföreningens kassa som skänkes till välgörande ändamål.

Föräldraföreningens möten är alltid sista onsdagen i september, november och mars månad.

Mötet börjar kl. 18.00 och avslutas kl. 20.15.

Plats: Äsperedskolans matsal

Varmt Välkommen